Protejez ceea ce este mai important

20 apr. 2013

 Va recomand sa citit articolele de pe site-ul de mai jos mi se par profesionale si foarte bine si serios documentate. Cred ca in felul acesta ati putea fi mai atenti cu santatatea voastra si ...mai atenti cu toate prostiile junk food sau shaorme etc mancaruri din astea alese . Va recomand rubrica ce se intampla cu noi e undeva in dreapta da explicatii despre functionarea organismului si cum ne batem noi joc de organismul nostru zi de zi si ne miram de ce se strica si nu merge bine. Sper sa va fie de folos.


CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOI?
Partea I
De când am început să conștientizez existența mea pe Pământ m-am întrebat continuu.
Ce se întâmplă cu oamenii?
De ce se îmbolnăvesc atât de des, de ce se degradeaza vizibil corpul lor fizic (oamenii numesc procesul ”îmbătrânire” și-l acceptă drept ”normal”) în doar câțiva ani?
De ce sunt atât de mulți nefericiți? (nu-mi amintesc să fii întâlnit un om cu adevărat fericit și mulțumit, în viața mea de până acum)
De ce atâta durere?
De ce atâta suferință?
Continuarea .....  http://www.centrulnatura.ro/ce-se-intampla-cu-noi-nou/


CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOI?
Partea a II-a

Ființa umană este magică, corpul omenesc este un miracol.
Omul este format dintr-un corp material vizibil și o parte energetică, invizibilă, ambele la fel de importante, conectate și care se influențează reciproc.
Pentru a ne înțelege mai bine, este util să acceptăm de la început faptul că suntem mult mai mult decât doar corpul nostru fizic.
Că suntem o făptură ”energetică” care ”locuiește” într-un corp fizic.
 Continuarea ...http://www.centrulnatura.ro/ce-se-intampla-cu-noi-nou-2/

Partea a -3-a mi-a fost recomandata ca fiind foarte bine de stiut asa ca o recomand si eu la randul meu cititorilor insetati de cunoastere 

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOI?
Partea a III-a

ACIDOZĂ!
Este un cuvânt important de reținut, pentru că îl vom întâlni din ce în ce mai frecvent.
Așa cum vă spuneam din partea I a prezentului articol, TOATE miliardele de celule din corpul nostru elimină reziduuri acide, în activitatea lor zilnică. Acestea sunt eliminate prin lichidul interstițial (spațiul din jurul celulelor), în sistemul limfatic și apoi către exterioriorul corpului, prin rinichi și urină (și o parte, prin colon și materii fecale). Când aceste organe de eliminare nu mai fac față, apar eliminări prin piele – ”cel de-al treilea rinichi al corpului” (erupții de diferite forme și aspecte, de la bubițe precum ciupiturile de țânțari, care apar și dispar ici și colo pe corp, însoțite de mâncărimi, dureri sau usturimi, și până la eczeme și erupții extinse, tip furuncule, tip abcese, ulcerații sau cruste).
 Continuarea .... http://www.centrulnatura.ro/ce-se-intampla-cu-noi-nou-3/

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU NOI?
Partea a IV-a
COMUNICAREA – CONECTAREA
Sunt două noțiuni importante, pe care este nevoie să le rețineți, alături de noțiunile deja amintite – de ACIDOZĂ și DETOXIFIERE.
Ființa umană este o parte din uriașul joc al Naturii.

 Continuarea .... http://www.centrulnatura.ro/ce-se-intampla-cu-noi-nou-4/