Protejez ceea ce este mai important

1 mar. 2013

O noua inregistrare video sustine ipoteza adeptilor teoriei conspiratiei, care cred ca meteoritul care a cazut in Rusia, provocand daune importante si multi raniti, a fost distrus de impactul cu un OZN.
Ipoteza controversata se bazeaza pe o inregistrare video, in care se vede ca meteortiul a fost lovit de ceva inainte sa explodeze si sa se rupa in bucati, deasupra orasului Chelyabinsk.
Potrivit Siberian Times, citat de Daily Mail, cei care cred in OZN-uri sustin ca o nava extraterestra a salvat orasul de la un dezastru, fragmentand meteoritul care ar fi facut altfel pagube mult mai mari.
Din moment ce armata declara ca nu a tras cu o racheta in roca spatiala, inseamna ca aceasta a fost distrusa de un OZN, cred adeptii acestor teorii, care au inceput dezbateri aprinse pe Internet.
Pe 15 februarie, un meteorit a explodat deasupra muntilor Urali, ranind 1.200 de oameni si distrugand multe cladiri.
Explozia lui a eliberat o energie similara celei produse de declansarea simultana a 30 de bombe nucleare.
Alexander Komanev, coordonatorul Comunitatii OZN din Ecaterinburg, precizeaza ca in saptamanile dinaintea incidentului au fost inregistrate multe aparitii OZN in aceasta zona.Comentariu OctogonX :

Oare ce de ne pazesc  ? asa cum isi pazeste un gradinar gradina ...oare de ce gradina asta e asa de perfect organizata de nu exista diferenta de temperatura la nivel global anual de nici macar 0,01 grade ? oare nu cumva traim intr-un laborator imens si suntem niste cobai pe care se experimenteaza tot felul de intamplari care modifica ADN-ul si structura energetica peste care suntem alcatuiti fizic ?  ...si nu e prima data cand ne-au aparat de asa ceva oare un ultimele mii de ani nu a existat posibilitatea de a ne ciocnii cu ceva imens ? evenimentul Tunguska din 1908 nu s-a gasit nimic desi pe o distanta de 2000 de km patrati padurea a fost rasa ....daca acea explozie s-a realizat in aer si ceea ce a lovit pamantul a fost doar ....unda de shoc ,atunci oare in ultimele mii de ani chiar am fost total ingorati de corpurile ceresti cand alte planete sunt bombardate mereu iar centrua de asteroizi dintre marte si jupiter ...nu pare ca un gard la gradina ?  gradina care suntem ..noi probabil ca in trecut gradina a fost si Marte ... ne gasim fix in zona locuibila fatza de steaua noastra soarele , intr-un echilibru dinamic perfect, nu suntem atinsi din exterior decat de chestii minore fara insemnatate prea mare....oare suntem chiar asa o planeta norocoasa ???? sau ....suntem o planeta cultivata , o gradina ingrijita cu paznici mereu vigilenti ???

sursa :
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/video-dovada-ca-meteoritul-din-rusia-a-fost-distrus-de-ceva-multi-cred-ca-era-un-ozn.html
www.youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu