Protejez ceea ce este mai important

26 mar. 2017

Android Google Internet Global ...ce naibaaaaaa !

Azi mi-a clipocit beculetul legat de treaba asta ... s-a intamplat incercand sa ma conectez la contul meu pe PC...m-a obligat sa dau accept de pe telefon ...din ala inteligentu' cu Android ...luat de curand parca stiam eu de ce ma feresc de lucrurile destepte .....si gasesc un istoric cu tot ce am accesat de pe telefon ...cat m-am jucat ...ce m-am jucat , ce cautari am dat la ce m-am uitat pe youtube ....deci tot probabil si locatie si altele ...inclusiv recunoasterea vocala.Mi-am dezactivat chestiile astea acum dar ...orice hacker mai priceput poate sa faca chestii diverse cu asemenea informatii, oricum ma bucur ca macar stiu ca suntem sub urmarire globala ca in Matrix cine misca nu mai misca ,cine misca misca mort!
    Va recomand sa va faceti verificarile pe conturile voastre de gmail si sa incercati macar chestiile formale sa nu le mai inregistreze ca de inregistrat ei te inregistreaza automat doar ca nu mai ai acces la ele asa usor.
    Viitorul nu se anunta deloc mai simplu in ceea ce priveste intimitatea ....probabil va urma implantarea cipului cu lentile de contact tip ecran care sa se conecteze automat la reteaua globala stiu ca pare putin fantezie ...dar tehnologia exista si se fac doar ultimele reglaje si teste inainte de a se cere marcarea tuturor cu cip de acces la orice. Oricum orice activitate facem deja suntem monitorizati ...telefoanele sunt in prezent cip-urile sunt  totusi niste dispozitive foarte inteligente ....ADICA POT LUA DECIZII FARA SA NE CEARA PAREREA SAU ACCEPTUL SA FACA CEVA ,ASTA INSEAMNA INTELIGENTA!!!
     Din nefericire aceste dispozitive ne-au usurat comunicarea dar cu ce pret ....cu ce pret.....pret de libertate de exprimare, drept de opinie , dreptul de a spune NU atunci cand cineva vrea ceva de la tine,suntem violati efectiv de tehnologie care ne spune cum sa ne traim viata ...nu mai putem decide noi insine pentru noi ? unde e treaba cu controlul ? aia de se vorbea in Matrix ...le putem opri cand vrem ....se pare ca noi suntem cei controlati ....pe noi ne pot oprii altii cand vor ....noi sumtem masinile....voi reveni pe tema asta cu idei si chestiuni noi ...asta a fost doar primul foc ...

Un comentariu:

  1. toate acestea sunt scrise ca se vor intampla,nu inteleg de ce ne miram

    RăspundețiȘtergere